Logeerpartijtjes - het is tenslotte meivakantie - worden pas echt een feestje als je er écht iets gezelligs van maakt, uiteraard horen chips en snoepjes daar ook bij. Je beste vriendinnetje mag uiteraard ook niet ontbreken, samen giechelen onder de dekens en kletsen tot je in slaap valt...of je ouders het na drie keer waarschuwen echt de hoogste tijd vinden. Maar voordat het zover is zorg je natuurlijk dat je slaapkamer extra gezellig is!

Onze super kleurrijke en vrolijke papieren bloemen zijn niet alleen geschikt voor een verjaardagsfeestje of een huwelijksdag, je kleedt er in een handomdraai ook je slaapkamer vrolijk mee aan. Kijk ze eens van die witte muur af knallen! Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten maak je van elke ruimte een 'feestlocatie'...laat dat slaapfeestje maar beginnen! Gelukkig heb je een extra vrije dag om een beetje bij te komen.

Fijne vakantie!

Onze te gekke feesthoedjes vind je in de webshop, je kunt ze al wenskaart versturen, maar uiteraard ook zelf dragen als je wat te vieren hebt!