Ijsjes! We eten ze niet alleen graag, maar we kijken er ook graag naar. Of het nu onze enige echte ENGEL. zeefdruk is of de print van onze iPad- en laptophoezen, wij worden er super vrolijk van! Je vindt ze allemaal in de webshop, net als de papieren ijsjes van Moon Picnic, die leuk zijn om mee te spelen, maar ook als decoratie kunnen dienen op de kinderkamer.

En nu kun je ze - net als vele andere toffe figuurtjes - ook om je nek hangen in de vorm van een kleurrijke ketting, welk meisje wil dat nou niet? De keuze is reuze, wat dacht je van deze knalgele macaron? (geen hapje van nemen hoor) Of deze donut waar de roze frosting bijna vanaf druipt? De echte dierenvriend kan kiezen uit een dolfijn, een zeehond en een eend. Te schattig toch, deze kettinkjes van Cecilie Lindemose? Ze heten dan ook niet voor niks Pop Cuties.

Ze zijn super leuk om cadeau te doen! Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel een klein presentje per post versturen? Denk dan eens aan het ballonnenmeisje van Studio Roof, zij komt in een set van drie inclusief envelop en een ansichtkaart. Met deze zet kun je drie mensen blij maken, maar je kunt er natuurlijk ook eentje zelf houden. Ook onze feesthoedjes kun je als brievenbuspost versturen en is verkrijgbaar in maar liefst vier feestelijke prints! 

Fijn weekend!!