Of wij slingers konden leveren voor het Snorfestival - er worden maar liefst zeven nieuwe boeken gelanceerd dit weekend - in de heuse Snorfabriek? En of wij dat kunnen! Want waar het feest is, is ENGEL. en dus reisden we gisteren af naar het zonnige Utrecht, waar deze 'creatieve fabriek' zich bevindt.

Naast een enorme diversiteit aan toffe workshops (van onder andere Flow) kan je er terecht voor een heerlijke massage, het laten lezen van je hand, live muziek, lekkere hapjes, koffietjes en drankjes. En giteren was er een gezellige bloggersmarkt. Onder de naam 'uit het huis van' organiseerden Lonneke van Bubblemint en Anki van Zilverblauw een knusse markt met kraampjes waarbij je spulletjes kon kopen van bekende bloggers. Hoe leuk is dat?

Om dit mogelijk te maken werkten ze samen met Kwantum en kijk eens wat een toffe plek zij inrichtten met Kwantum spulletjes, met in de hoofdrol onze lievelingskleur: roze! Verder zagen wij heel veel blije snoetjes...van grote én kleine bezoekers, want ook voor de laatste groep was er meer dan genoeg te beleven. 

Dus wil jij je ook even onder dompelen in de wereld van Snor breng dan vandaag tussen 11.00 en en 18.00 uur een bezoekje aan dit gezellige festival en laat bijvoorbeeld een portretje maken bij één van de illustratoren. Hierboven zie je Flavio Salsano in actie in zijn 'portretomat'. We hoeven je vast niet vertellen dat je er ook terecht voor alle fantastische Snor boeken én chocola.

Meer info vind je hier. Have fun!