We vallen in de herhaling als we zeggen dat het bij Engel. altijd feest is, dat gaat gewoon vanzelf, we kunnen er niks aan doen. Zelfs van een simpele kwarktaart maken wij iets speciaals en jij kan dat ook!! Heel simpel, met ons nieuwe DIY sticky garland boekje. Daarmee maak je in een handomdraai een vrolijke mini-slinger.

In het blok zitten maar liefst 20 stickervellen, met daarop stickers in verschillende kleurstellingen en vormen. Met een klosje touw maak je voor elke gelegenheid - geboorte, kerstmis, verjaardag, nieuw huis en bruiloft - je eigen slinger. Zelfs als er niets te vieren valt zijn ze super leuk om op te hangen: op de kinderkamer, aan je servieskast, in de keuken. Of bind eens zo'n leuk slingertje om een cadeautje!

Uiteraard kun je de overige producten ook gewoon in onze shop vinden. Wat dacht je van de vrolijke appel poster, bijna een klassieker! Of ons bamboe servies - dat we binnenkort gaan uitbreiden met nog meer toffe printjes - en, onmisbaar op een feestje, de enige echte ENGEL. poms.