We hadden natuurlijk al een erg toffe tassencollectie, waaronder de tas met onze ijsjes erop, de vrolijke rode Engel. appeltjesprint en de jongenstassen met tipidessin. En deze zomer - hij laat helaas nog even op zich wachten - lanceren we een tweetal kleurrijke nieuwe dessins en een aantal hele fraaie nieuwe modellen. Bij deze vast een voorpoefje!

Laten we aftrappen met de pylonnen tassen voor stoere jongens én mannen. Nieuw in onze tassenlijn zijn de 'weekendtassen', lekker ruim en super licht. Niet alleen ideaal voor een weekendje weg, maar ook uitermate geschikt om mee te nemen als je gaat sporten. Uiteraard zijn onze rugzakken - klein en groot - ook in deze print te verkrijgen, evenals de iPad- en laptophoezen en een etui. 

Het model waar wij heel erg blij van worden is de schooltas - op bovenstaande foto uitgevoerd in feesthoedjesdessin - met zijn stoere sluitingen en handige handvat. Je draagt hem als een rugzak, dus geen nek- of schouderklachten wanneer hij aan de zware kant is, want er gaat lekker veel in! En leuk om te weten: de tassen zijn gemaakt van gerecyclede petflessen.

De olifantjes - door Jurianne Matter ontworpen - zaten al in onze collectie, maar vonden ook hun weg naar de nieuwe modellen. Te gek toch! Waarom zou je een saaie bruine tas mee naar je werk nemen als je ook met deze opvallende neon oranje tas voor de dag kunt komen? (en ja, we zijn gek op gele schoenen!)

Een overzicht van alle prints en modellen vind je hier, maar nog even geduld: de tassen, hoezen en etuis zijn vanaf 7 juli leverbaar! 

Poster met ijsje, evenals de kaart (set van drie) verkrijgbaar in onze webshop, zo ook de bamboe bekers, de gekleurde papieren rietjes en de papieren 3D ijsjes (twee verschillende sets). Overige spullen: privébezit.

Tekst & fotgrafie: Jessica Wansink