Een top tien van onze favoriete party essentials...in willekeurige volgorde uiteraard, want eigenlijk zijn ze allemaal onmisbaar. Ze zeggen in het 'ENGELs' ook weleens: the more the merrier! En zo is het! We trappen in ieder geval af met onze 'best of ENGEL' slinger mini, áltijd en overal op te hangen, niet alleen als je iets te vieren hebt.

Inmiddels alweer ruim twee jaar in de onze collectie: de feesthoedjes, om op je hoofd te zetten, maar ook om op te sturen naar een feestvarken. Is dat geen originele verjaardagskaart? Poms, wie kent / heeft ze niet? Leuk om elke ruimte in huis mee op te fleuren. Zachte tintjes op de babykamer en lekkere knal kleuren voor...je zegt het maar!

Boterhammetjes, vers gesneden fruit, nootjes, pizza (past makkelijk op onze bamboe taartschaal), je eet het allemaal van ons bamboe servies. Ook op een gewone doordeweekse dag! Simpelweg omdat je er blij van wordt. Nieuw zijn de uni kleurige kommetjes, als set maar ook los te bestellen. Eet jij je taart liever van de vrolijke circus print van Famille Summerbelle, dat kan, je vindt de bordjes, bekers en taartschaal hier.

Voor degene die het nog niet wist: het ENGEL. cadeaupapier staat ook in de webshop. Drie rollen inpakpapier met de tofste ENGEL. printjes, namelijk de windmolentjes, de feesthoedjes én de ijsjes. Jouw cadeautjes mogen vanaf nu gezien worden. Fris en vrolijk zijn onze papieren bloemen, inzetbaar bij een zomerse borrel met je liefste vrienden, maar ook mooi om een saaie wand mee op te fleuren.

Hou jij - net als wij - van eindeloos fröbelen en versieren? Check dan ons DIY sticky garlands boekje, gevuld met stickers om je eigen slingers mee te maken. Het enige wat je nodig hebt is een klosje touw. Last, but not least (ook zo'n mooie uitdrukking): de altijd even mooie honeycomb ballen. Stel zelf de mooiste combinatie samen, of ga voor één van de sets die wij met zorg voor je samenstelden. Wat je ook kiest, met honeycombs zit je nooit verkeerd!

Celebrate Life, fijne nieuwe week!