Giveaway gesloten! Alle delen van Nederland hebben nu vakantie, ein-de-lijk! Uiteraard blijft de webshop gewoon geopend, je kunt dus heerlijk vanuit je luie stoel - misschien staat die wel in een zonnig oord - blijven shoppen. Toffe slingers voor een zomerse bbq, schooltassen voor de kinderen, ze worden allemaal gewoon verstuurd. Én op de valreep geven wij maar liefst drie (ja, je leest het goed) ENGEL. weekendtassen (t.w.v. €49,95) weg. 

Deze super lichte en ruime tassen bieden genoeg ruimte aan alle spulletjes die jij mee wilt nemen als je een weekendje weggaat, maar kan ook prima gebruikt worden als vakantietas voor de kinderen. En waarom zou je hem niet gebruiken als sporttas, je sportspullen passen er met gemak in. We hoeven je vast niet meer te vertellen dat al onze tassen gemaakt worden van gerecyclede petflessen, dat zie je niet, maar is wel zo vriendelijk voor het milieu.

Drie tassen dus! In een door jou gekozen print, dus neem maar vast een kijkje in de webshop en kies jouw favoriet! Wordt het één van onze nieuwe prints: de dots of de bliksem? Of ga je voor een klassieker zoals het appeltje of het ijsje? Uiteraard mag je ook voor het feesthoedje kiezen... Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter de laten. Donderdag maken we de drie winnaars bekend, met een beetje geluk hebben ze hun tas dan nog voor de vakantie in huis!

Super veel succes!

Lieve allemaal, wat waren jullie met velen en wat waren jullie enthousiast! Deze dames (er deden geen heren mee) mogen zich gelukkig prijzen en ontvangen van ons een email: Anke C., Gertrud en Eliane Roest. Van harte gefeliciteerd en veel plezier van jullie tassen!