Wie Floddertje kent, herkent uiteraard meteen de titel van deze blogpost en weet dat we hier niet zomaar een spelfout hebben gemaakt! De boodschap is duidelijk, het is warm, in alle tuinen staan opblaasbadjes en de kinderen - oké, oké, niet alleen de kinderen - eten het liefst meerdere ijsjes op een dag. Gelukkig worden wij ook heel blij van deze toffe papieren ijsjes van Moon Picnic.

Onder het mom van 'het duurt even, maar dan heb je ook wat' vouwden en plakten we er lustig op los. Overigens is het een super simpel klusje, je hoeft de mallen niet eens uit te knippen. Het resultaat mag er zijn, zes pastelkleurige wafel hoorntjes en maar liefst zeven ijsbolletjes in de lekkerste smaken. Waaronder mint chocolate chip, raspberry swirl, lemon sorbet en vanilla soft serve! Wat is jouw favoriet? 

Omdat de meiden op deze zomerse woensdag graag ijswinkeltje willen spelen lijmen wij de bolletjes niet op de hoorntjes, als je de ijsjes als decoratie wilt gebruiken - bijvoorbeeld op een kinderkamer of tijdens een verjaardag - dan is dit wel aan te raden. Nu konden ze heerlijk veel wisselen en combineren, wat een feest! Ideaal is ook de ijsjes standaard die erbij zit, die je net zo simpel in elkaar zet als de ijsjes zelf.

Heb jij inmiddels ook zin in een ijsje gekregen, wees welkom bij dit gezellige ijswinkeltje, de rij is niet zo lang! Ben je meer een waterijs-liefhebber check dan deze vrolijke 3D ijslollies van Moon Picnic: maar liefst acht klassiekers - zoals het raketje - zitten er in deze coole set.

De kleurrijke ijsjes rugzak en bonte confetti slinger komen ook uit de webshop!