Klein bedrijf, groot bereik. 

Engel. is niet alleen een webwinkel voor particulieren maar ook een groothandel. Via de groothandel zijn de producten van het merk Engel. overal in de wereld te koop. Direct of via een distributeur. Zo hangen onze slingers van Amsterdam tot Tokyo en op heel wat plaatsen daartussen. Daar zijn wij best trots op. 

Registratie 

Wil je onze feestelijke producten in jouw (web)winkel verkopen, vul dan het registratieformulier in. Elke aanmelding nemen we persoonlijk in behandeling. Daarna word je snel geïnformeerd over de mogelijkheden. Zodra je als klant bij Engel. geregistreerd staat, kan je on-line bestellen en betalen. Bestellingen worden wekelijks verzonden. Handig, want dan zit je nooit zonder voorraad.

Distributeurs 

Als blijkt dat jij in een land gevestigd bent waar een distributeur van ons zit, dan brengen we jullie met elkaar in contact. In deze lijst zie je met welke distributeurs we samenwerken. In binnen- en buitenland.

Vakbeurzen 

Engel. is te bezoeken op grote landelijke en internationale beurzen. Daar zie en voel je de producten van Engel. en is er tijd voor persoonlijk contact. Dat gebeurt natuurlijk in een stand vol inspirerende artikelen. Met tijd en aandacht voor het bezoek.

Verkoopinformatie 

Wil je nu al meer informatie over de producten van Engel. bekijk dan onze digitale brochure. Je kan ook een actuele prijslijst aanvragen via info@engelpunt.nl

 

Beurzen 2019

 

Playtime Paris

Stand B18
26 - 28 Januari 2019

www.iloveplaytime.com

 

Show UP Amsterdam

1-2 September 2019

www.showup.nl

 

Maison & Objet Paris

6-10 September 2019

www.maison-objet.com