Werkwijze

Registreren

Nieuwe retailers moeten zich altijd bij ENGEL. op de website registreren voordat er een bestelling geplaatst kan worden. Elke registratie wordt zorgvuldig door ENGEL. gescreend en er wordt gekeken of er niet al een actief verkooppunt in de buurt is, op basis van de al geregistreerde adressen in het systeem. Wanneer een retailer 1 jaar niks heeft ingekocht, wordt deze gezien als niet actief. Pas wanneer een registratie wordt goedgekeurd heeft de retailer toegang tot de B2B webshop en kan een bestelling plaatsen.

 

Bestel- en bezorginformatie

Voor groothandel bestellingen hanteren wij een minimum orderbedrag van € 500,00 voor de eerste order, vervolgorders hebben een minimum van € 200,00. Groothandel bestellingen worden pas geleverd wanneer wij de betaling ontvangen hebben. Voor Nederlandse retailers geldt dit alleen voor de eerste order, vervolgorders kunnen ook achteraf betaald worden; er geldt dan een betaaltermijn van 14 dagen.

Verzend- en administratiekosten groothandel zendingen:
• Nederland € 12,50, franco bij bestellingen vanaf € 500,00
• België € 15,50, franco bij bestellingen vanaf € 500,00
• Duitsland € 15,50, franco bij bestellingen vanaf € 500,00
• Luxemburg € 19,00, franco bij bestellingen vanaf € 1000,00
• Frankrijk € 27,00, franco bij bestellingen vanaf € 1000,00
• United Kingdom €19,00 franco bij bestellingen vanaf €1000,00

Voor bestellingen naar andere landen is de prijs op aanvraag. Stuur een e-mail naar info@engelpunt.nl voor de verzendkosten. Pakketten binnen Nederland worden aangeboden door PostNL. Voor buitenland zendingen werken wij met verschillende bedrijven. Tevens is het mogelijk de order (door uw eigen koeriersdienst) op te halen in ons magazijn.

 

Manco’s en klachten
Mochten er manco's/problemen zijn met uw bestelling, dan kunt u deze binnen 7 werkdagen aan ons melden. Hiervoor dient u een e-mail sturen naar info@engelpunt.nl o.v.v. het ordernummer. In alle gevallen worden reële klachten direct opgelost. Neem na vaststelling van de klacht direct contact met ons op door te mailen naar info@engelpunt.nl.