Over ENGEL.

ENGEL. is een bedrijf met een lach. Vaak een uitbundige bulderende schaterlach, soms een kleine glimlach en een enkele keer pinken we een (vreugde)traantje weg. ENGEL. is óók een bedrijf waar oude tradities in ere worden gehouden en nieuwe worden geboren. Al sinds de oprichting in 2005 bedenkt eigenaar Sabien Engelenburg samen met haar team mooie producten om het leven te versieren. Niet voor niets gaat de naam ENGEL. gepaard met de woorden Celebrate Life. Ooit waren dat gekleurde stoffen vlaggen, daarna volgden fraaie papieren decoraties, tassen en het bamboe servies. Inmiddels is de collectie uitgegroeid tot een bonte verzameling prachtige producten. Voor het vieren van grote én kleine feestjes.

Over Sabien Engelenburg

Het moge duidelijk zijn: Sabien Engelenburg versiert het leven. Niet alleen op de grote momenten maar ook bij de kleine, zoals een nest jonge katjes, verse sneeuw, de eerste schooldag of juist de laatste. Deze momenten zijn te kostbaar om ongemoeid voorbij te laten gaan. Met slingers, een kaars en een mooi gedekte tafel krijgt elk diner meer glans. Of, zoals de Nederlandse schrijver Gerard Reve het verwoordde: ‘Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen.’ Sabien heeft een neus voor kleur, design en prints. Ze weet voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen.

Werken bij ENGEL.

ENGEL. is een onderneming die een sociale werkomgeving belangrijk vindt. Niet alleen bij ons eigen bedrijf maar ook bij de organisaties waar we mee samen werken, zoals het externe magazijn en de bedrijven die onze producten maken. Het kantoor in Amsterdam wordt gerund door eigenaar Sabien Engelenburg, Aisa Jaiteh en Dewi van Dijk. Op het gebied van vormgeving en productontwerp werken we samen met verschillende freelancers. Wil jij graag bij ENGEL. werken, klik dan hier voor onze vacatures.

Waardevolle samenwerking

ENGEL. streeft naar producten die niet alleen mooi en eigen zijn, maar ook zo duurzaam mogelijk worden ontwikkeld en geproduceerd. Samen met ontwerpers en fabrikanten onderzoeken we het gebruik van nieuwe materialen. Onze werkwijze is transparant. Vragen over de herkomst van onze producten willen we naar eer en geweten kunnen beantwoorden.

Winkels met Engel.

Onze eigen Engel. producten zijn over de hele wereld te koop. Wil je weten waar, stuur ons dan een mail waarin je vermeldt waar je ze wilt kopen. Wij laten daarop zo snel mogelijk van ons horen.