Werkwijze

Betalen
Je kunt eenvoudig en veilig betalen.
We werken met payment provider MultiSafepay voor meer informatie bezoek de website www.multisafepay.com

Vooruitbetaling
Als je liever niet online betaalt, dan kan je het bedrag ook overmaken. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij je bestelling verzenden. Eventuele kosten voor een overboeking vanuit het buitenland, zijn voor rekening van de koper.

TIP! betaal met I-deal, PayPal, MisterCash, Griopay of creditcard. Betalingen zijn voor ons direct zichtbaar waardoor wij sneller kunnen leveren.

Bestel- en bezorginformatie
Bestellingen die voor 12.00 uur bij ons binnen komen, zullen (indien de betaling bij ons binnen is) dezelfde werkdag nog worden verzonden.
Voor groothandel bestellingen hanteren we binnen Nederland een levertijd van 3 werkdagen.

Pakketten binnen Nederland worden aangeboden door Post NL. Voor buitenland zendingen werken we met verschillende bedrijven.

Verzendkosten particuliere zendingen:
* Pakketpost Nederland € 4,99 excl. btw (gemiddelde levertijd 1 dag)
* België (gemiddelde levertijd 3 dagen)
* Duitsland (gemiddelde levertijd 3 dagen)
* Denemarken € 15,00 excl. btw (gemiddelde levertijd 5 dagen)
* Zweden € 15,00 excl. btw (gemiddelde levertijd 5 dagen)
* Andere landen binnen de Europese unie € 9,95 excl. btw 
* Andere landen buiten de Europese unie maar binnen Europa € 15,00 excl. btw 
* Voor bestellingen buiten Europa is de prijs op aanvraag. Stuur een mail naar info@engelpunt.nl voor verzendkosten.

Voor de groothandel gelden specifieke verzendkosten, deze kunnen worden opgevraagd via info@engelpunt.nl

Retourneren
Mocht u niet tevreden zijn over uw aankoop, dan kunt u deze binnen 10 dagen (wettelijke zichttermijn) retourneren. Hiervoor dient u eerste een e-mail te versturen naar info@engelpunt.nl o.v.v. het factuurnummer en de juiste bankgegevens. De bestelling dient in de originele verpakking, onbeschadigd en voldoende gefrankeerd te worden geretourneerd naar:

FSA
T.a.v. ENGEL. Celebrate life
Vlotbrugweg 8
1332 AH Almere

Klachten worden direct opgelost
In alle gevallen worden reële klachten direct opgelost. Neem na vaststelling van de klacht direct contact met ons op door te mailen naar info@engelpunt.nl

Op alle leveringen door ENGEL. gelden onze algemene voorwaarden. Ze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Privacy
ENGEL. respecteert de privacy van alle gebruikers. Bij het inloggen als nieuwe klant wordt er een aantal gegevens van je gevraagd. De persoonlijke informatie die je ons verschaft wordt uiterst vertrouwelijk behandeld. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om je bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en worden onder geen enkele voorwaarde aan derden overgedragen.